Esti aici:

Cabina de dus Florance GASCDF850

Noblesse Interiors abordeaza cu usurinta formele inovatoare, culorile pastelate si imprimeurile creative ale stilului modern sau contemporan, deopotriva cu luxul nobilelor articole clasice, pe care le puteti admira in showroom.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Cabine de dus
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 150 kg
Stil Clasic
Finisaje Nu
Culori lemn/piele White
Termen de Livrare 60-90 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Florance
Noblesse Interiors abordeaza cu usurinta formele inovatoare, culorile pastelate si imprimeurile creative ale stilului modern sau contemporan, deopotriva cu luxul nobilelor articole clasice, pe care le puteti admira in showroom. Oferim proiectare design interior case, proiectare design interior apartamente, cu produse din cele mai frumoase colectii de mobilier import Italia, mobilier modern, mobilier clasic, mobilier design, mobilier vintage, mobilier industrial, mobilier de lux, mobilier exclusivist, mobilier de calitate, mobilier din lemn masiv.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter