Cum putem avea un dining room in stil scandinav

  • Distribuie:
Cum putem avea un dining room in stil scandinav

One column layout

Un dining room in stil scandinav este o incapere deschisa si calda. Gama cromatica prezenta in aceasta incapere este deschisa si indeamna la relaxare.Un dining room trebuie sa fie primitor si sa reprezinte un spatiu destinat pentru socializare. Cu cat acesta va fi decorat mai frumos, cu atat invitatii se vor simti mai bine.

The essence of interior design will always be about people and how they live. It is about the realities of what makes for an attractive, civilized, meaningful environment, not about fashion or what s in or what s out. This is not an easy job. ALBERT HADLEY

Caracteristicile unui dining room in stil scandinav

Materialele naturale
Lemnul natural trebuie sa fie prezent intr-un dining room pentru a crea un efect distinct. Masa si scaunele prezente in aceasta incapere trebuie sa fie realizate din lemn natural. Nuanta acestora trebuie sa fie una cat mai naturala, astfel incat ambianta sa fie perfect echilibrata.Toate celelalte corpuri de mobilier trebuie sa fie realizate si ele tot din materiale naturale, astfel incat sa avem parte de o ambianta calda. Obiectele decorative sau cele cu forme geometrice trebuie sa se incadreze perfect in designul creat.

Paleta cromatica calda si relaxanta
Paleta cromatica din dining room trebuie sa fie una relaxanta si calda. Ferestrele de mari dimensiuni sunt absolut necesare pentru a avea parte de o ambianta placuta.Draperiile grele si perdelele vaporoase sunt absolut necesare. Cu cat acestea au o culoare mai placuta, cu atat ambianta din incapere va fi mai bine organizata.

Corpurile de iluminat sunt importante
Atunci cand ne gandim la un dining room in stil scandinav, ne gandim la un loc destinat relaxarii si socializarii. Este un loc perfect in care putem servi cina alaturi de familie sau de prieteni dragi.Corpurile de iluminat sunt absolut necesare, deoarece vor oferi mai multa lumina incaperii. Putem amplasa corpuri de iluminat in dining room, astfel incat toate persoanele care servesc masa sa aiba parte de confort. Ferestrele mari sunt si ele necesare. Cu cat avem mai multa lumina in dining room, cu atat spatiul va fi mai primitor si mai cald.

Podeaua din lemn este un must have
Un dining room amenajat in stil scandinav trebuie sa fie dotat cu o podea din lemn deschis la culoare. Parchetul masiv din stejar va oferi mai multa caldura amenajarii si va reusi sa echilibreze perfect nuantele existente in aceasta incapere. O varianta excelenta care poate inlocui acest tip de parchet este marmura in tonuri calde sau travertin.

Plantele verzi ne ofera o ambianta autentica
Ghivecele cu pante verzi sunt elegante si vor completa imaginea finala a acestei incaperi. Plantele joaca un rol foarte important si ne putem folosi de ele pentru a crea o ambinata originala.Putem amplasa plantele in coturile camerei sau chiar langa fereastra pentru a crea o imagine perfecta.

Pe Primas.ro vom gasi piese de mobilier cu aspect natural

Daca ne dorim o incapere in stil scandinav, atunci ne putem folosi de piesele de mobilier perfecte pentru aceasta. Stilul scandinav are  nevoie de multa atentie din partea noastra.

Sursa imaginilor https://ro.pinterest.com/