O amenajare echilibrata a baii in stil scandinav

  • Distribuie:
O amenajare echilibrata a baii in stil scandinav

One column layout

O amenajare in stil scandinav nu este doar una estetica, ci reprezinta si un stil de viata. Designul nu trebuie sa fie mult prea incarcat, ci din contra, trebuie sa contina doar elemente care au un rol bine definit.Este necesar sa identificam foarte bine piesele de mobilier care sunt utile in baie, astfel incat sa avem parte de o ambianta placuta si creativa.

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Design is knowing which ones to keep. Scott Adams

Caracteristicile unei bai in stil scandinav

Baia in stil scandinav este inspirata de minimalism. Culoarea de baza este alb si este recomandat sa existe un obiect de design care sa fie in contrast. Intr-o baie in stil scandinav peretii trebuie sa fie albi, iar gresia sa combine mai multe nuante de gri.


Gama cromatica si materialele
Stilul scandinav implica aducerea luminii in casa. Spatiul disponibil trebuie sa fie deschis care sa imbunatateasca starea de spirit. Acest stil creeaza un mediu in care sa predomine energia pozitiva si sa se confere o ambianta calda. Cu cat culorile utilizate intr-o baia in stil scandinav sunt mai calde, cu atat ambinata obtinuta va fi mai calda si mai primitoare.Alegerea pieselor de mobilier pentru baiePiesele de mobilier pentru baie trebuie sa fie calitative si sa aiba un aspect cat mai natural. Fie ca optam pentru o culoare deschisa, fie ca optam pentru una inchisa, este necesar sa amenajam spatiul cat mai bine. Culorile naturale precum fildesul sau stejarul deschis sunt doua variante ideale pentru a obtine o baie perfecta in stil scandinav.


Cada este un obiect important
O baie in stil scandinav are nevoie de o cada pe masura. Ne putem orienta catre modele cat mai moderne care sa ne ofere o ambinata placuta si deschisa. Finisajul alb este unul care va oferi ambiantei o caldura aparte, dar si o eleganta pe masura.Lavoarul are nevoie de o atentie suplimentaraLavoarul trebuie sa aiba o geometrie interesanta. Acesta poate fi amplasat pe dulapuri, astfel incat sa fie mai usor de utilizat, iar nuanta acestuia trebuie sa fie una asemanatoare cu cele existente deja in incapere.


Corpurile de iluminat sunt importante
Baia este o incapere care are nevoie de cat mai multa lumina. Corpurile se iluminat nu trebuie sa lipseasca din aceasta incapere. Acestea trebuie sa fie pozitionate strategic pentru a oferi o ambianta calda si primitoare.


Accesoriile sunt un must have
Cosul de rachita este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca dintr-o baie in stil scandinav. Alte accesorii se pot integra cu o foarte mare usurinta in baie, insa trebuie doar sa avem grija sa respectam cromatica actora.

 Architecture is the learned game correct and magnificent of forms assembled in the light.  Le Corbusier

Primas.ro ne ajuta sa avem o baie armonioasa

Daca ne dorim sa avem parte de o baie perfecta in stil scandinav, este necesar sa alegem cu foarte mare atentie toate corpurile de mobilier. Pe Primas.ro vom gasi cu siguranta cele mai calitative si cele mai rezistente corpuri de mobilier pe care sa le folosim cu incredere in amenajarea locuintei noastre.

Sursa imaginilor https://ro.pinterest.com/