Summer trends: Stilul navy pentru o amenajare de vis

  • Distribuie:

One column layout One column layout One column layout

Photo credits: Designcollector

Designul interior navy - fresh, actual, perfect pentru vara aceasta!


Stilul navy
 (sau nautic) este suficient de versatil, astfel incat este potrivit atat pentru locuinte de tip casa de vacanta, cat si pentru designul interior al restaurantelor cu specific pescaresc, sushi bar si chiar un hotel. Designul interior in stil nautic este o combinatie de nuante naturale placute, mobilier antichizat si tesaturi naturale, acesta este spiritul special al calatoriilor pe mare. Intr-un astfel de hotel, relaxarea si linistea pluteste in aer. Stilul nautic din interiorul salonului SPA reda linistea marii, zgomotul scoicilor si briza marii, care este o atmosfera ideala pentru relaxare, pentru a evada din cotidian si agitatia orasului.

Bucataria in stilul navy poate fi pur si simplu amenajata in tonuri de maro si bej cu decor tematic. De asemenea, este adecvata gama alb-albastra de culoare cu elemente in nuante de maro si albastru.

Dormitorul in stil navy este o imagine personalizata cu imaginea unui peisaj marin. Nunantele predominante sunt albastru si alb. Pat din lemn sau fier forjat, perdele luminoase sau diafana.

Living-ul in stil nautic are decoratiuni inspirate din lumea marina: ave, pietre, scoici, meduze, ancore. Mobilier din lemn decorat cu franghie sau antichizat. Un acvariu poate fi potrivit intr-o astfel de tematica. De asemenea, se poate opta pentru o pictura pe pereti care sa aminteasca de valurile marii sau sa sugereze silueta unei nave.


Baia in stil nautic are un aspect organic, in nuantele caracteristice: alb, albastru, cian si un decor tematic cu elemente inspirate din viata marina: peste, ancore, scoici. Imitatia de pietricele sau nisip de mare pe podea poate fi de mare efect. Tapet care reda lumea marina creeaza un design unic de baie.

Cuvinte cheie: