Tendinte design interior 2021

  • Distribuie:
Tendinte design interior 2021

One column layout

Tendintele de design interior in 2021 sunt concepute din piese de mobilier confortabile si dintr-o paleta cromatica creata in tonuri calde. In anul 2021 o locuinta trebuie sa fie confortabila si toate piesele de mobilier alese trebuie sa fie selectate in functie de acest criteriu.
I love that there is a love and appreciation of the home right now, it’s brilliant for us designers to see. Tali Roth
Ce implica un stil confortabil? Atunci cand ne gandim la un stil confortabil  ne ducem automat cu gandul la piese de mobilier cu dimensiuni potrivite, culori placute si la decoratiunile pe care le iubim cel mai mult.

Tendinte design interior  o casa confortabila

Confortul este cel mai important intr-o locuinta. Fie ca ne gandim la relaxare sau la faptul ca tot mai multe persoane au ajuns sa lucreze de acasa decorul intr-o locuinta trebuie sa fie ales pe masura. Piesele de mobilier care vor fi incluse in design trebuie sa fie alese cu multa atentie.  O canapea cu un design placut trebuie sa ofere si un anumit confort. Putem chiar sa alegem o canapea care sa aiba culori puternice precum roz, mustar sau verde. Cert este ca o canapea potrivita trebuie sa aiba perne mari si confortabile. Atunci cand ne gandim la confort ne gandim si la culoare. Tonurile calde, placute ne vor determina sa petrecem mai mult timp in locuinta si ne vor incarca cu energie pozitiva.

Patternuri florale
Florile sunt vedetele acestui an mai ales ca sunt foarte usor de integrat intr-o amenajare interioara. Locuintele care au un design in stil Scandinav au parte de patternuri florale. Un perete din living poate fi decorat cu un tapet floral 3D. Acest tapet ne va aduce mai multa culoare si mai multa caldura in locuinta.
Decor cu accente vintage
Decorul cu accente vintage ofera foarte multe avantaje, dar, cel mai important avantaj este ca ofera o unicitate aparte locuintei. Piesele de mobilier pot avea culoarea lemnului natural pentru ca ambianta creata sa fie placuta. Trebuie sa fie alese in continuare materiale naturale care sa ofere un aspect calm si placut. Plantele verzi nu trebuie sa lipseasca iar accesorii precum lumanari parfumate sau ramele foto sunt cele care creeaza acea ambianta vintage dar personalizata.

Cromatica ofera un design confortabil
Designul interior al locuintei in 2021 trebuie sa cuprinda o gama cromatica placuta si naturala. Din acest motiv nuantele de verde sunt absolut esentiale. Bucataria in tonuri de verde poate sa ofere atat eleganta cat si confort.Un perete verde in dormitor poate sa ofere o ambianta placuta si relaxanta. Verdele promoveaza o conexiune cu natura si reuseste astfel sa creeze un mediu natural. Mai mult de atat, este o culoare care va ramane mereu in tendinte. Toti designerii si arhitectii de interior vor sa aduca in toate creatiile lor elemente din natura.
Materialele naturale intaresc sentimentul de confort
Materialele naturale precum lana, cherestea sau piatra nu trebuie sa lipseasca dintr-o locuinta in anul 2021. Toate aceste materiale naturale aduc un sentiment de caldura si de confort.  De asemenea, acestea imbatranesc frumos indiferent de mediul in care se afla.
Designerii si arhitectii de interior Noblesse ne pot ajuta in orice moment sa avem parte de o locuinta care sa urmeze in detaliu tendintele anului 2021.

Cuvinte cheie: