Informatii si idei de amenajare folosind piatra de rau

  • Distribuie:
Informatii si idei de amenajare folosind piatra de rau

One column layout

Ori de cate ori ne gandim la piatra de rau ne gandim la o frumusete primitiva oferita de natura. Aceasta este un material care are o persoanlitate puternica si se foloseste de preferinta in placarile verticale de exterior si pavaje.Piatra de rau are forme inegale care aduc un plus de dinamism spatiului in care este amplasata. Aceasta ofera si o eleganta aparte care nu poate fi redata de niciun alt material.Cu ajutorul pietrei de rau, designerii de interior pot crea un anumit joc al varitatiilor de culoare si de forme. Aceasta este cu siguranta o solutie ideala pentru amenajarea unei terase la exterior sau pentru a crea anumite decoruri impresionante si originale. Piatra de rau este un produs ecologic care nu dauneaza mediului inconjurator.

 One should never be the oldest thing in one’s house.  Patsy Stone

Caracteristicile pietrei de rau

Piatra de rau este un material cu un cost accesibil si de impact. Cu ajutorul acestui material vom reusi sa ne realizam un design creativ care sa reflecte in toatalitate dorintele.Pietrele de rau mici se pot folosi cu succes in proiectele de amenajare a bailor pentru a crea acea atmosfera de SPA si ne vor ajuta sa ne relaxam si sa ne bucuram de o atmosfera intima si naturala. Acestea pot realiza o linie de design unica si spectaculoasa chiar daca sunt utilizate pentru amenajari interioare sau exterioare. Ce trebuie sa stim despre montajul pietrelor de rauInainte de a fi montate, pietrele trebuie sa fie spalate si curatate dupa care trebuie sa le lasam sa se usuce. Piatra trebuie sa fie manevrata cu multa atentie deoarece se lucreaza cu un material natural. Piatra de rau se poate monta cu succes pe o sapa semi-umeda astfel incat rezultatul sa fie unul fabulos.  Rosturile ar trebui sa aiba minim 3 mm pentru a permite miscarea placilor. Daca vom monta piatra de rau in interiorul locuintei noastre este recomandata folosirea hidroizolatiei. Rolul acestei hidroizolatii este acela de a izola constructia din mediul exterior de apa si implicit patrunderea apei in textura pietrei.

The details are not the details. They make the design. Charles Eames

Cum putem crea un joc de forme si dimensiuni

Designerii de interior vor stii intotdeauna cum sa amenajeze locuinta astfel incat sa avem parte de un design reusit. Daca ne dorim sa avem parte de un design natural atunci piatra de rau este mai mult decat recomandata. Ca sa putem crea anumite forme trebuie sa combinam cu succes culorile pietrelor de rau pe care le utilizam. Ne mai putem juca si cu formele acestora astfel incat rezultatul final sa fie unul desavarsit.

Noblesse Interiors te ajuta sa ai parte de un design perfect

Atunci cand vrei sa ai parte de un design perfect si cat mai atent elaborat trebuie sa apelezi la o echipa de designeri de interior. Noblesse Interiors te va ajuta oricand sa ai parte de un design creativ care sa se ridice la intaltimea asteptarilor si care sa ofere o ambianta naturala si originala.