Cum ne poate ajuta Limestone sa avem o ambianta moderna

  • Distribuie:
Cum se poate ajuta Limestone sa avem o ambianta moderna

One column layout

Atunci cand ne gandim la un design interior modern ne gandim la acele elemente naturale care se pot integra cu succes in locuinta noastra. Piatra naturala este cu siguranta un produs pe care il putem utiliza in fiecare incapere avand de fiecare data un design unic si interesant.Fie ca ne gandim la Marmura, Travertin, Sandstone, Limestone, Granit, Ardezie sau Bazalt vom avea siguranta unui design interior care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

The home should be the treasure chest of living. Le Corbusier

Limestone-ul mai poarta denumirea si de calcar si este o piatra naturala care are in compozitia sa scoici si oasele tuturor creaturilor de mare. Eleganta tacita este cea care ii confera frumusete pietrei si este rezultata in urma mineralelor depuse si a variatiilor subtile de culoare.Limestone-ul este o piatra foarte des utilizata in arhitetcura.
Foarte multe atractii turistice din Europa sunt realizate cu Limestone. Vom mai putea regasi aceasta piatra naturala si in proiecte rezidentiale de interior sau de exterior.
Piatra naturala Limestone poate fi utilizata cu succes pentru: placari verticale, blaturi de bucatarie, cabine de dus, blaturi de bucatarie sau pardoseli. Ca sa ne putem bucura mai mult de aceasta piatra naturala este recomandata impermeabilizarea suprafetei si intretinerea acesteia cu produse speciale pentru piatra naturala.

Finisaje si tipuri de Limestone

Limestone-ul este o piatra naturala extrasa din pamant care este disponibila sub forma de blocuri mari, inainte de a fi taiata. Limestone-ul este strict ales pentru variatiile de culoare inainte de a fi extras din cariera. Blocurile de Limestone pot fi supuse urmatoarelor procese:
Matuire
Acest proces implica ca suprafata placii sa fie slefuita pentru a se crea un finisaj mat si in acest mod piatra naturala sa se poata folosi cu succes in designul interior.AntichizareLimestone-ul este antichizat cu pietris astfel incat sa se creeze un aspect necioplit. Acest proces de transformare al pietrei naturale este de cele mai multe ori utilizat in designul interior in stil vintage.
Periere
Pentru a se peria Limestone-ul se va folosi o perie de sarma care ii poate oferi placii o suprafata uzata si texturata.
Slefuire
Atunci cand Limestone-ul este netezit si slefuit se va crea un aspect stralucitor care va pune in valoare aceasta piatra naturala cu o frumusete impresionanta.

Cum se intretine Limestone-ul
Atunci cand ne gandim la intretinerea Limestone-ului ne gandim la un proces anevoios care va implica foarte multa munca. Adevarul este ca pentru a fi curatat, Limestone-ul are nevoie doar de un mop pentru praf si o solutie de curatare neutra pentru a se indeparta murdaria. Se mai poate folosi si un impermeabilizant pentru a se preveni patarea. Deoarece marea majoritate a placilor sunt poroase, folosirea apei in exces poate cauza reactii precum oxidarea, exfolierea sau deteriorarea venelor uscate. Ca sa ne putem bucura de un design interior perfect este recomandat sa folosim impermeabilizanti recomandati pentru acest tip de piatra naturala.

Noblesse Interiors te ajuta sa folosesti creativ Limestone-ul 

Noblesse Interiors te poate ajuta sa ai parte de designul interior mult dorit. Putem avea parte de o locuinta perfecta daca vom apela la o echipa de designeri de interior care sa ne inteleaga pe deplin dorintele si asteptarile.

Good design doesn’t date. Harry Seidler