Bazalt - o piatra speciala in designul interior

  • Distribuie:
Bazalt - o piatra speciala in designul interior

One column layout

Bazaltul este o roca vulcanica intunecata care este formata dintr-o masa densa si care are o granulatie foarte fina. Aceasta piatra naturala este foarte usor de recunoscut deoarece este intunecata, neagra, gri-neagra sau fumurie.

There are two things that make a room timeless: a sense of history and a piece of the future. CHARLOTTE MOSS

Bazalt – proprietati si utilizare

Bazaltul contine: sticla vulcanica, microliti, titanomagnetit, clinopiroxen si magnetit. Aceasta piatra naturala are o structura africa cristalinca porfira, sticloasa si ascunsa.Bazaltul este un element protector pentru lucrarile de placare. Aceasta piatra naturala are urmatoarele proprietati: refractare, durabilitate, izolare fonica, putere, izolatie termica si curatenie ecologica.O alta proprietate importanta este utilizarea acestei pietre pe scara larga in domeniul constructiilor. Bazaltul se poate utiliza in sculpturi, in diferite statui si este de cele mai multe ori folosit pentru decorarea exterioara a majoritatii cladirilor. Piatra are proprietati neobisnuite si este capabila sa reziste atat la temperaturi ridicate cat si la temperaturi scazute si este utilizata la scara larga in aer liber.
Aplicarea bazaltului
Bazaltul este de cele mai multe ori utilizat ca materie prima pentru piatra zdrobita, pentru turnarea pietrei si ca material de umplutura pentru beton. Fiind un material rezistent la intemperii este cel mai adesea utilizat pentru decorarea exterioara a cladirilor dar si pentru realizarea sculpturilor sau pentru utilizarea in exterior.

Bazaltul in designul interior

Atunci cand ne gandim la amenajari interioare si exterioare, bazaltul reprezinta una din cele mai bune solutii. Aceasta roca magmatica mai poarta denumirea si de roca vulcanica “ basic” si este utilizata la amenajari exterioare si interioare indeosebi la gradini, parcuri sau chiar ronduri publice sau private.

A room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy. JUAN MONTOYA

Motivele pentru care sa alegem bazaltul in amenajarile interioare

Este o roca batranaBazaltul este o roca vulcanica care provine din racirea magmelor de adancime sau a lavelor care ajung la suprafata. Acesta ofera cea mai rezistenta placare naturala care are o durata de viata foarte mare. Bazaltul aduce natura in locuinta noastraBazaltul Black Beauty se bucura de un succes imens in designul interior in toate formele si finisajele pe care le dorim. Acesta se poate utiliza cu succes atat pe pardoseala cat si pe perete sau ca pavaj. Are toate calitatile pentru ca noi sa avem parte de un design interior bazat pe frumusete, pe originalitate si care sa ofere o energie aparte intregii incaperi.
La ce putem folosi bazaltul
Bazaltul este un produs potrivit pentru constructia drumurilor pietruite si se poate folosi cu incredere in amenajarile decorative de exterior. Este cu siguranta o piatra naturala utilizata de toti designerii de interior care vor sa creeze ambiante naturale.

Noblesse Interiors ne aduce mai aproape de natura

Noblesse Interiors iti pune la dispozitie o intreaga echipa de designeri de interiori care sa se ocupe in intregime de designul locuintei tale. Piatra naturala Bazalt este o alegere ideala daca iti doresti sa aduci natura in locuinta ta. 

Cuvinte cheie: