Importanta fagului in amenajari interioare

  • Distribuie:
Importanta fagului in amenajari interioare

One column layout One column layout

Fagul este un material lemnos folosit de cele mai multe ori pentru productia de mobila. Acesta este un produs care se bucura de o inalta calitate, este durabil si atractiv. In plus, piesele de mobilier realizate din fag reusesc sa ofere un design luxuriant care sa se potriveasca de minune persoanelor care vor o locuinta eleganta, in care bunul gust si finetea sa fie prezente in orice incapere.

The question of what you want to own is actually the question of how you want to live your life. Marie Kondo

Caracteristicile Fagului

Fagul este de cele mai multe ori utilizat in realizarea pieselor de mobilier datorita calitatii sale superioare. Acesta este excelent pentru crearea pieselor de mobilier destinate pentru bucatarie, dormitor sau pentru camerele copiilor. Noblesse Interiors iti pune la dispozitie o gama variata de piese  de mobilier pentru copii care vor cuceri inimile acestora instant.
Fagul are o duritate crescuta si o rezistenta la uzura care ii permite sa fie utilizat o perioada cat mai mare de timp. Daca Fagul este lucrat cu atentie si lacuit, atunci ne vom putea bucura de el din plin.  Acest material nu este potrivit pentru realizarea pieselor de mobilier de gradina deoarece poate putrezi sub influenta umiditatii sau se poate usca sub influenta luminii.
Nuantele placute de Fag ne vor ajuta ca locuinta noastra sa arate confortabil, plina de bucurie dar si incarcata cu o atmosfera pozitiva.

Nuante de Fag care se pot utiliza in designul interior
Fagul este un material lemnos care are o schema de culori interesanta. Acest material se distinge printr-o varietate de culori. Daca in viata salbatica acest copac are tonuri galbui, bej, crem sau rozaliu in seturile de mobilier il vom gasi in tonuri de bej.Fagul intr-o nuanta aurie sau argintie arata elegant si este potrivit pentru toate persoanele care isi doresc un design rustic sau eco.Fagul decolorat nu este atat de popular dar se poate utiliza cu succes in designul unor piese de mobilier. Lemnul care este albit si se poate folosi pentru crearea parchetelor. Fagul cel mai intunecat este umbra Bavariei si poate fi foarte captivant si luminos.
Combinatii de culori 
Gama de fag este una versatila care poate fi in armonie cu toate culorile care sunt prezente in locuinta noastra. Mobilierul de fag este extraordinar in decorarea unei camere pentru copii. Putem obtine o atmosfera confortabila si vesela pentru copil daca vom adauga accente luminoase sau tablouri pe pereti.Daca ne dorim sa oferim un aspect expresiv locuintei noastre atunci ne putem folosi de lemnul de fag numit Bavaria. Acesta este destul de intunecat si se poate armoniza cu succes cu aproape orice design interior care este realizat in culori calde.
Cum putem ingriji piesele de mobilier din fag
Fagul este un lemn sensibil la schimbarile de temperatura. Este foarte important sa protejam piesele de mobilier din fag de schimbarile de temperatura. Pe timpul iernii este recomandat sa protejam piesele de mobilier din fag de umiditate.

Noblesse Interiors te invata cum sa integrezi fagul in designul interior

Poti apela cu incredere la Noblesse Interiors daca vrei sa ai parte de o locuinta cu un design perfect. Cu ajutorul pieselor de mobilier din fag vei reusi sa ai o ambianta calda si eleganta in acelasi timp.

Less is more. Texture is essential, as well as scale.Trip Haenisch

Cuvinte cheie: