Descopera importanta Pal-ului in designul interior

  • Distribuie:
Descopera importanta Pal-ului in designul interior

One column layout One column layout One column layout One column layout

Pal-ul este un produs obtinut prin presarea la cald a rumegusului care se amesteca cu diversi aditivi. Acesta este un material prietenos cu mediul inconjurator deoarece rumegusul rezultat in urma unor procese de fabricare a produselor din lemn.Pal-ul este utilizat in special in industria modei dar si in cea a decoratiunilor interioare.  Cu ajutorul echipei de designeri interior Noblesse Interiors vom reusi sa avem parte de un design interior care se ne reprezinte si care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

A room is not a room without natural light. Louis Kahn

Cate tipuri de Pal exista

Dupa modul de finisare a suprafetei, placile de Pal se pot imparti in mai multe categorii, dupa cum urmeaza:
PAL brut
Pal-ul brut este acea placa nefinisata care poate fi utilizata in spatii in care nu este expusa privirii. Putem utiliza Pal-ul brut in spatele unui dulap si vom avea parte de piese de mobilier calitative.
PAL casetat
Pal-ul casetat este acea placa de Pal care este acoperita de un strat de hartie colorata simplu sau care este imprimata cu model. Acesta are un design interesant dar are o rezistenta redusa in timp. Nu este recomandat in spatii cu umiditatea ridicata.
PAL melaminat
Pal-ul melaminat are un aspect natural si placut al lemnului. Procesul prin care acsta este fabricat este destul de simplu, peste placa de Pal se aplica melamina care este compusa dintr-o folie protectoare si stratul decor, mai exact o hartie imprimata care permite apropierea de aspectul diferitelor esente din lemn de stejar sau de fag.
Pal-ul melaminat se poate folosi in piesele de mobilier pentru dormitor sau pentru birou. Acest material lemnos poate prezenta diferite modele sau  culori. Mai mult de atat poate avea diferite finisaje, precum: lucioase, mate sau structurate.
PAL furniruit
Pal-ul furniruit ne ofera acel aspect al lemnului masiv. Furnirul din care acest Pal este realizat poate proveni din esentele de lemn moale precum: brad, pin dar si din cele cu esenta tare, precum: nuc, cires, stejar sau fag.

Care sunt avantajele oferite de Pal
Pal-ul este o alegere perfecta pentru piesele de mobilier. Placile din Pal au o grosime mai mare iar asta inseamna ca ofera o rezistenta mai ridicata. Exista o diveristate mai mare de modele iar procesul de amenajare a unei locuinte poate fi finalizat cu succes. Pal-ul  are o rezistenta incredibila la indoire, la patare dai si la zgariere sau la crapare. Echipa de designeri si arhitecti de interior Noblesse Interios ne pune la dispozitie o intreaga colectie de piese de mobilier cu diferite dimensiuni si designuri. Cel mai mare avantaj oferit de un material lemnos precum Pal-ul este ca este un produs ecologic deoarece este realizat din resturi de lemn. In prezent Pal-ul este un material lemnos popular care ofera rezultate perfecte atat din punct de vedere estetic cat si calitativ.

Noblesse Interiors iti ofera informatiile de care ai nevoie

Noblesse Interiors te ajuta si iti pune la dispozitie mai multe informatii astfel incat tu sa poti folosi acest material lemnos cu incredere in locuinta ta. Pal-ul este alegerea persoanelor care vor calitate si rezistenta in timp.

Cuvinte cheie: