Cum sa amenajezi bucataria

  • Distribuie:
Cum sa amenajezi bucataria

One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout

Bucataria este locul unde petrecem timp alaturi de familie sau de prieteni dragi in timp ce gatim si socializam. Din acest motiv, bucataria trebuie sa emane caldura si sa fie un spatiu relaxant si primitor. Putem avea parte de bucataria mult visata mai usor decat credem. Tot ce trebuie sa facem este sa urmam indicatiile de mai jos si vom putea obtine o bucatarie care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

The best way to accomplish serious design...is to be totally and completely unqualified for the job. Paula Scher

Sfaturi utile pentru a obtine bucataria dorita

Bucataria are nevoie de o atentie deosebita in momentul in care este amenajata. Aceasta trebuie sa indeplineasca un dublu rol, mai exact sa fie un spatiu in care sa se regaseasca toate electrocasnicele dar si sa fie un loc confortabil si modern. Amenajarea bucatariei trebuie sa se realizeze in functie de spatiul disponibil. Nu trebuie sa incarcam aceasta incapere cu piese de mobilier sau cu electrocasnice care sa nu ne fie necesare.

De ce trebuie sa tinem cont atunci cand amenajam bucataria
Corpurile de iluminat sunt absolut necesare si ne vor asigura o atmosfera cozy si linistita. Ferestrele de mari dimensiuni sunt absolut necesare pentru a avea parte de o atmosfera mai calda si mai primitoare. Corpurile de iluminat au si ele importanta lor, este foarte importat ca bucataria sa fie iluminata si ca amenajarea sa aiba parte de cat mai multe corpuri de iluminat. Putem alege cu cea mai mare incredere un pendul statement pozitionat deasupra mesei dar si niste spoturi care sa asigure o luminozitate mai mare.

Care sunt piesele de mobilier utilizate

Piesele de mobilier sunt cele mai importante in amenajarea bucatariei. Trebuie sa alegem de fiecare data piese de mobilier care sa valorifice spatiul pe care il avem liber si care sa fie in acelasi timp practice si cu un design interesant. Masa de bucatarie este un element esential. Este recomandat sa alegem masa in functie de forma si de dimensiunea camerei. O masa rotunda sau una patrata se va potrivi intr-o bucatarie patrata. Daca in schimb, avem o bucatarie dreptunghiulara atunci trebuie sa optam pentru o masa ovala sau dreptunghiulara. Scaunele trebuie sa fie comode, dar si rezistente. Este necesar sa alegem scaune care sa se potriveasca cu stilul  de design al bucatariei. Scaunele de lemn sunt perfecte pentru o bucatarie in stil rustic sau vintage. Scaunele cu schelet metalic sunt perfecte pentru designul in stil modern. Blatul de lucru este un element important in amenajarea bucatariei. Putem alege culoarea pe care o dorim dar si un material pe masura. Este important sa alegem un blat de lucru rezistent la zgarieturi si care sa fie usor de intretinut.

Noblesse Group amenajeaza cu profesionalism si pasiune orice tip de bucatarie

Echipa Noblesse Group te ajuta sa ai parte de un design interior atent elaborat astfel incat sa poti avea bucataria la care visezi.  Creativitatea designerilor si arhitectilor de interior va reusi sa iti ofere o bucatarie care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.