fbpx

BeAbstract in Art by Liviu Mihai

La Palatul Noblesse a avut loc intr-o atmosfera selecta, dominata de arta, evenimentul cultural BeAbstract by Liviu Mihai in cadrul caruia au fost prezentate noile piese ale colectiei cu acelasi nume.

_DSC4783 copy

_DSC5061 copy
_DSC4991 copy

_DSC4937 copy

 

 Gazda evenimentului a fost Palatul Noblesse – Centrul de Arte si Evenimente oferind cadrul perfect pentru aceasta alegorie a simturilor si a artelor transpusa intr-un show artistic inedit.

A fost un spectacol care a imbinat diferite forma ale artei, mai precis pictura, dansul, muzica, fashion-ul si designul interior intr-un mediu elegant unde istoria si arhitectura se impletesc armonios. Invitatii au fost impresionati de frumusetea salilor, de maiestria restaurarii stucaturilor si nu in ultimul rand de eleganta pieselor de mobilier.

_DSC5105 copy

_DSC4788 copy

Toti cei prezenti s-au bucurat de momente speciale si antrenante, de la dans contemporan oferit de Simona Deaconescu si muzica de violoncel oferita de Mihail Grigore, pana la o expozitie de pictura realizata de artistul Liviu Mihai si  o prezentare fashion a noii linii de tricouri si bluze „Be Abstract”  marca „Dress up in Art”, care invita la introspectie si la libertatea in exprimare.

Leave A Comment

Your email address will not be published.