fbpx

Gala Insign Awards 2018

In cadrul Galei Insign Awards de anul acesta am avut placerea sa premiem cele mai frumoase si originale proiecte de design interior din cele 95 inscrise in concurs. Astfel, am continuat initiativa de a crea un ecou al talentului romanesc si de a-i oferi recunoastere si promovare.

Ca si in anii trecuti, proiectele inscrise in concursul Insign Awards au fost impartite in doua categorii: Senior si Young Talents, cu sectiunile Rezidential si Spatii Publice. Provocarea lansata de Noblesse Interiors pentru profesionistii in domeniu, dar si pentru juniori a constat in teme si stiluri inedite si acea nota personala care sa ofere autenticitate fiecarui proiect inscris.

“Prin acest concurs ne-am propus sa adunam cele mai bune proiecte realizate de designeri si arhitecti romani care dovedesc viziune, originalitate si talent. In acest an s-au inscris in concurs peste 90 de proiecte, toate oferind o imagine convingatoare asupra potentialului designului romanesc, pe care suntem mandri sa il sustinem si promovam. Pe aceasta cale multumesc presei si partenerilor nostri: IBC focus, Igloo, Casa Lux si Casa Mea”, a relatat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Marele premiu a constat in suma de 1.000 de euro si a fost acordat la categoria Senior, sectiunea Spatii Publice, iar la categoria Junior, marele premiu a constat in suma de 200 de euro, si a fost acordat tot la sectiunea Spatii Publice, dupa cum urmeaza:

Senior/Spatii Publice:

I. Cristiana Zgripcea, Petru Baleanu si Alexandru Morar (marele premiu de 1.000 de euro);

II. Magdalena Ancu;

III. Miruna Ardelean

Senior/Rezidential:

I. Alina Stoian;

II. City Project (arhitecti: Irina Ionescu, Ina Stanescu, Andra Poenaru);

III. Iulia Popescu

Junior/Spatii Publice:

I. Mario Stoica (marele premiu de 200 de euro);

II. Oana Toia;

III. Razvan Ionut Drinceanu

Junior/Rezidential:

I. Alexandru Ionita;

II. Diana Mirea;

III. Andra Poenaru si Alexandru Miron

“Proiectele care au intrat anul acesta in cursa pentru marele premiu au reusit sa atraga atentia atat prin nivelul inalt de competenta, cat si prin diversitatea stilurilor abordate si creativitate”, a mai afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Notele au fost acordate de un juriu format din 6 membri, si anume: prof. dr. arh. Beatrice Joger, arh. Arthur O’Looney, arh. Adrian Ciocazanu, arh. Alessandro Lusito, Loredana si Silviu Preda, Fondatori Noblesse Group.

Parteneri media: IBC Focus, Igloo, Casa Lux, Casa Mea

 

Descopera editiile anterioare:

Insign Awards 2010

Insign Awards 2011

Insign Awards 2012

Insign Awards 2013

Insign Awards 2014

Insign Awards 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published.