fbpx

Insign Awards 2012

INSIGN AWARDS – Premiem excelenta în designul interior!

Insign Awards by Noblesse Interiors

Si anul acesta, lansam provocarea pentru designerii si arhitectii romani de a participa la concursul Insign Awards. Aflat la cea de-a treia editie, Oscarul Designului Interior – Insign Awards 2012, le ofera posibilitatea desginerilor cu experienta, dar si celor aflati la inceput de drum, sa se bucure de recunoastere nationala si internationala, sa cunoasca noi oportunitati profesionale, dar si posibilitatea de a castiga premii substantiale. Concursul se desfasoara in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2012. Prin organizarea acestuia, sustinem in continuare dezvoltarea designului interior din Romania.

Insign Award 2012 are doua sectiuni: Insign Awards Senior si Insign Awards Young Talents. Proiectele inscrise pot fi amenajari de locuinte sau spatii publice, iar juriul format atat din specialisti romani, cat si din desgineri straini, va premia originalitatea, creativitatea, abordarea inovatica, precum si materialele utilizate si valoarea conceptului.

Festivitatea de premiere va avea loc in februarie 2013 si va fi marcata printr-un eveniment fastuos, la care vor lua parte atat participantii la concurs, cat si parteneri de renume din tara si strainatate.

Castigatorii editiilor anterioare s-au bucurat de o intensa promovare a proiectelor, de premii financiare si de o excursie in Italia, vizitand showroom-urile unor branduri de renume, fiind o adevarat experienta atat profesionala cat si personala, descoperind adevarate surse de inspiratie si informare.

 

 

Update: Concursul Insign Awards 2012 s-a incheiat!  Vezi imagini de la festivitatea de premiere:

Leave A Comment

Your email address will not be published.