fbpx

Insign Awards 2014

INSIGN AWARDS 2014 – creativitate, originalitate si atentie la detalii

 

insign awards by noblesse interiors

 

Cele mai inovative proiecte de design interior, inscrise in competitia Insign Awards 2014, au fost premiate seara trecuta in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Noblesse. Juriul format din Loredana Preda (CEO Noblesse Group), Silviu Preda (managing partner Noblesse Interiors), prof. dr. arh. Marius Marcu Lapadat (decanul Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, conf. Dr. Arh. Beatrice Gabriela Joger (prorector pentru Imagine si Cooperare din cadrul Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu) si echipa Studio Insign, reprezentata de arh. sef Alessandro Lusito, au ales cele mai reusite amenajari interioare inscrise la categoriile Junior si Senior, subcategoriile Casa si HORECA/Spatii Publice.

 

“Ne aflam la cea de-a cincea editie a acestui concurs care isi propune sa adune cele mai frumoase proiecte realizate sau propuse la nivel conceptual create de designeri si arhitecti din Romania. Peste 150 de proiecte s-au inscris si in editia a V-a a carei gala a avut loc la Palatul Noblesse, toate fiind impresionante din punct de vedere al talentului si al originalitatii, reflectand o imagine complexa si reprezentativa a potentialului designului romanesc, pe care il sustinem si il promovam”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Cu aceasta ocazie, arhitectii si invitatii prezenti s-au bucurat de vizitarea noului showroom Noblesse Interiors, un concept unic in Europa, care propune o incursiune inedita in lumea designului prin diferite stiluri si perioade. De asemenea, cu ocazia acestui eveniment a fost anuntata lansarea noii plaftorme www.noblesseinteriors.com, un loc de inspiratie si selectie de produse pentru cei pasionati de frumos si pentru cei mai buni profesionisti in designul de interior.

Ca in fiecare an, Insign Awards 2014 isi propune sa promoveze si sa premieze cele mai interesante proiecte de design interior, devening in prezent un punct de referinta in agenda designerilor si arhitectilor din Romania. Specialistii, aflati la inceput de drum sau deja consacrati, au putut inscrie cele mai reprezentative amenajari interioare semnate de ei, avand sansa sa castige Marele Premiu.

 

Vezi imagini de la festivitatea de premiere:

Leave A Comment

Your email address will not be published.