fbpx

Insign Awards

Am dat startul Insign Awards 2018! 

Cunoscut sub numele de “Oscarul Designului Interior”, competitia Insign Awards a devenit o traditie pentru designul de interior din Romania. Concursul isi propune sa premieze cei mai creativi, orginali si talentati designeri de interior, indiferent ca este vorba despre specialisti in domeniu sau tineri aflati la inceput de cariera.

insign awards 2018

 

Insign Awards a devenit un ecou pentru talentul romanesc, dar si pentru designul interior de calitate. Imbratisand dialogul dintre forme, editiile concursului aduc in centrul atentiei cele mai interesante si rafinate proiecte de amenajari interioare.

Noblesse Interiors, in parteneriat cu branduri importante internationale, isi propune sa ofere o rampa de lansare atat pentru tinerele talente care accepta provocarea de a revolutiona designul contemporan, cat si pentru veteranii designului de interior.

 

Loredana Preda – CEO & founder Noblesse Interiors: “Cu fiecare editie Insign Awards, inovatia si creativitatea sunt potentate la maxim de catre specialistii sau debutantii in domeniu, prin propuneri ingenioase de design interior.” 

 

 

Descopera editiile anterioare:

Insign Awards 2010

Insign Awards 2011

Insign Awards 2012

Insign Awards 2013

Insign Awards 2014

Insign Awards 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published.