Esti aici:

Scaun bar Happy POCSBHH794

Elegant si indraznet , cu linii pe cat de simple pe atat de inovatoare , mobilierul modern se remarca prin unitatea formala , design,indrazneala cromatica si finisaje de ultima ora. Mobilierul modern este ideal pentru cei care apreciaza designul de ultima ora.

* Campuri Obligatorii

Acest produs este disponibil intr-o varietate de finisaje si culori

Pretul afisat este pentru produsul din imagine

Pretul nu include TVA

Pret la cerere
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Scaune bar
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 15 kg
Stil Contemporan
Termen de Livrare 60-90 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Happy Hour
Elegant si indraznet , cu linii pe cat de simple pe atat de inovatoare , mobilierul modern se remarca prin unitatea formala , design,indrazneala cromatica si finisaje de ultima ora. Mobilierul modern este ideal pentru cei care apreciaza designul de ultima ora. Cel mai complex showroom de mobilier, cu o gama variata de mobilier dining, mobilier living, mobilier dormitor, mobilier bucatarie, import italia si consultanta in design interior pentru amenajari interioare casa, amenajari interioare apartament, amenajari interioare penthouse-uri.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter