Esti aici:

Scaun Cut LPCS2406

Indraznet cu linii pe cat de simple pe atat de inovatoare, mobilierul modern se remarca prin unitatea formala, design, cromatica si finisaje de ultima ora.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Scaune
Designer Francesco Rotta
Tara de Origine Italia
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 20 kg
Stil Modern
Finisaje Nu
Culori lemn/piele Nu
Termen de Livrare 30-45 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Auki & Cut
Indraznet cu linii pe cat de simple pe atat de inovatoare, mobilierul modern se remarca prin unitatea formala, design, cromatica si finisaje de ultima ora. Va invitam in cel mai luxos showroom din Romania, pentru a alege dintr-o gama variata de mobilier italia, cele mai frumoase colectii de mobilier dining, mobilier living, mobilier bucatarie, mobilier dormitoare, mobilier office, mobilier birouri, canapele italia, mobilier din lemn masiv si mobilier import Italia.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Produs promotional
Scaun Cut LPCS2405
Pret la cerere
Scaun Cut LPCS2404
Pret la cerere
Servicii  clienti
Abonare newsletter