Esti aici:

Scaun Together GCSV2336

Elegant si indraznet, cu linii pe cat de simple pe atat de inovatoare , mobilierul modern se remarca prin unitatea formala, design, indrazneala cromatica si finisaje de ultima ora.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Scaune
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 25 kg
Stil Modern
Finisaje Nu
Culori lemn/piele Nu
Termen de Livrare 30-90 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Versiones
Elegant si indraznet, cu linii pe cat de simple pe atat de inovatoare , mobilierul modern se remarca prin unitatea formala, design, indrazneala cromatica si finisaje de ultima ora. Cel mai complex showroom de mobilier, cu o gama variata de mobilier dining, mobilier living, mobilier dormitor, mobilier bucatarie, import italia si consultanta in design interior pentru amenajari interioare casa, amenajari interioare apartament, amenajari interioare penthouse-uri.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter