NoblesseInteriors | Colectia Forever

Forever


O colecție rafinată în liniile sale cu un finisaj lăcuit prețios al cărei concept inspiră romantism și este durabil. Datorită decorului ferm și gustului formal, seamănă puternic cu stilurile tipice ale secolului al XIX-lea și însumează toate elementele importante precum linii curbe și delicate, rame prețioase și coloane, pe care sunt sculptați trandafiri.


Birouri Casa
Dining
Dormitoare
Living
Mobilier bai
Mobilier complementar
Seturi canapele si fotolii
ToateOne column layout One column layout One column layout

O colecție rafinată în liniile sale cu un finisaj lăcuit prețios al cărei concept inspiră romantism și este durabil. Datorită decorului ferm și gustului formal, seamănă puternic cu stilurile tipice ale secolului al XIX-lea  și însumează toate elementele importante precum linii curbe și delicate, rame prețioase și coloane, pe care sunt sculptați trandafiri. Toate devin prețioase în acest context stilistic, unde lacul este acoperit cu atingeri ponderate de aur și argint. Rezultatul este o amenajare rafinată cu un aer regal.

Memories are FOREVER. Make them in a lovely home.

LIVING SCULPTAT CU PASIUNE

Colecția Forever disponibilă prin Noblesse Group prezintă o gamă largă de produse pe aceeași linie ajutând designerii noștri să creeze un ambient echilibrat. Piesele deosebite sunt lucrate manual. Mâna unui meșter este una dintre cele mai importante componente. Acest instrument minunat creează sculpturi din lemn masiv într-un stil pur tradițional acoperite cu vopsele decorative rafinate și lacuri de ceară de albine.

Finisajele sunt realizate cu vopsele și culori ecologice certificate de producători deoarece și mediul este un factor important al vieții noastre.

 

 

CONFORT ȘI FUNCȚIONALITATE

Această colecție prezintă materiale de calitate absolută, care conferă stabilitate și soliditate; picioare sculptate cu detalii împletite și aplicații de trandafiri în foiță de aur. Blaturile meselor sunt gravate și decorate manual cu îndemânare și înțelepciune. Un serviciu elegant de masă va oferi o notă finală care va uimi oaspeții.

 

 

AMENAJARE PRESĂRATĂ CU ROMANTISM

Paturile au căptușeală tapițată cu butoni, realizată cu țesătură de cea mai bună calitate, detalii rafinate și trandafiri sculptați cu precizie. Aspectul regal și romantic al pieselor de mobilier va oferi dormitorului amenajat o atmosferă unică, specifică reședințelor regale de lux.

 

 

Noblesse Adds Value for the Good Life !