NoblesseInteriors | Colectia luxury for Noblesse Interiors

Altavilla Contemporary


Colectia 100% italiana, cu mesteri care si-au pus in valoare abilitatile si care creeaza in fiecare zi inca din 1960 canapele si fotolii. Toate aspectele productiei sunt gestionate in cadrul companiei, garantand precizia si acuratetea fiecarui pas individual. Ciclul este impartit in etape, fiecare dintre acestea fiind realizate de specialisti inalti calificati. Tehnici speciale si accesorii, cum ar fi nasturii sau aplicarea de impletituri sau de foita de aur sau argint, confera fiecarui produs o identitate unica.


Dining
Dormitoare
Living
Mobilier complementar
Seturi canapele si fotolii
Toate


One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout

Unul dintre principalii lor factori de succes al colectiei este echilibrul perfect pe care l-au obtinut intre antic si modern, traditie si inovatie, imbinand vechile tehnici de tapiterie cu tehnicile actuale de cercetare și design. O atentie deosebita este acordata mediului, drepturilor și obligatiilor angajatilor acestora si selectiei materiilor prime - toate ingredientele care asigură un produs care este complet realizat în Italia.

Mobilier  de basm

Respect pentru traditia italiana de fabricare a mobilierului, pentru calitatea materiilor prime si pentru standardele de mediu.

Interioare pline de personalitate

Colectia Cosmopolitan se remarca prin piese unice. Folosind cele mai bune materiale, mesterii italieni creeaza piese de mobilier care sa incante privirile.Vezi toate produsele: