NoblesseInteriors | Colectia mobilier luxury premium Smania

Smania Settanta


"Patru locuri, patru surse de inspiratie, patru stiluri diferite, definesc conceptul Smania: "elegant, intens, unic". Mobilier din lemn masiv si piele naturala, posibil de realizat in nuante atragatoare, deservind toate tipurile de spatii, prin elemente premium.


Birouri Casa
Covoare
Decoratiuni perete
Dining
Dormitoare
Living
Obiecte decorative
Seturi canapele si fotolii
Toate


One column layout One column layout One column layout One column layout

Descopera design-ul rafinat si materialele premium ale colectiei Settanta  

by SMANIA

Descoperiți o nouă dimensiune a eleganței și funcționalității în lumea colecției de mobilier pentru birouri, zona de zi si zona de noapte. Cu o combinație perfectă între designul sofisticat și tehnologie avansată, această colecție aduce în spațiul dvs. de lucru o experiență remarcabilă. Fiecare piesa de mobilier din colecția Smania este o expresie a designului rafinat și a atenției la detalii. Linii curate și proporții echilibrate se îmbină într-un mod captivant, creând un spațiu distins care emană eleganță și stil. Indiferent dacă preferați un aspect modern - minimalist sau unul clasic, colecția oferă o gamă variată de stiluri si tipuri de texturi pentru a se potrivi cu gusturile dvs. distincte.

Mobilier versatil pentru zona biroului, zona de zi si zona de noapte

Materiale premium, imbinari armonioase intre lemn esenta si piele naturala

Piele naturala cu textura unica, tesaturi realizate de maestrii italieni

Design atractiv potrivit a se incadra atat intr-un cadru modern cat si intr-unul clasic

Versatilitate, posibilitate de a incadra produsele in alte colectii Smania

Geometrie unica, proiectata de maiestrii italieni

Calitate premium, rezistenta pana la 4 generatii

Mobilier exclusivist pentru zona biroului

Smania pune accentul pe utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate pentru a asigura durabilitatea și aspectul impecabil al fiecărui birou. Lemnul prețios, metalele prelucrate și materialele fine se combină pentru a crea piese care nu doar că arată extraordinar, dar și rezistă testului timpului. Fiecare birou Smania este proiectat având în minte confortul și eficiența. Detaliile ergonomice, cum ar fi suprafețele spațioase de lucru, spațiile de depozitare inteligente și managementul eficient al cablurilor, vă ajută să vă mențineți spațiul organizat și să lucrați într-un mod productiv. Fiecare aspect al designului are în vedere nevoile practicilor moderne de lucru.

Colecția Smania înțelege că biroul dvs. este un reflector al personalității și stilului dvs. Astfel, birourile pot fi personalizate pentru a se potrivi cu cerințele și preferințele dvs. particulare. Alegeți finisaje, dimensiuni și caracteristici pentru a crea un spațiu de lucru care vă reprezintă în mod autentic.

Pentru mai multe informatii apeleaza la designerii si arhitectii Noblesse Group pentru consultanta si un proiect de vis!