NoblesseInteriors | Colectia Relax

Relax


Colectia Relax cucereste in primul rand prin design. Piesele acestei colectii sunt destinate acelora care isi doresc mai mult decat produse exclusiviste, ci si un concept de design diferit care sa ii ajute sa obtina decoruri originale. O afinitate electiva intre produs si utilizatorul acestuia.


ToateMOBILIER EXCLUSIVIST “MADE IN ITALY”

Colectia Relax cucereste in primul rand prin design. Piesele acestei colectii sunt destinate acelora care isi doresc mai mult decat produse exclusiviste, ci si un concept de design diferit care sa ii ajute sa obtina decoruri originale. O afinitate electiva intre produs si utilizatorul acestuia.

 

mobila-living-in-stil-modern-colectia-relax-noblesse
mobilier-de-living-in-stil-modern-colectia-relax-noblesse-group
lifestyle-man-noblesse-group

 

MOBILA DE LUX IN STIL MODERN

Aceasta colectie de mobilier in stil modern se bazeaza pe o serie de principii care au influentat modul de proiectare si fabricare al pieselor de mobilier. In primul rand, decorul interior seduce atunci cand fiecare piesa de mobilier comunica perfect cu cealalta, existand o armonie de ansamblu in spatiul respectiv. Asa se explica atentia acordata detaliilor si grija pentru echilibrul proportiilor, pentru eleganta si exclusivitatea produsului final.

 

Good design helps us live and feel better!

Noblesse Group

mobila-living-stil-modern-colectia-relax-noblesse
lfiestyle-woman-1-noblesse-group
mobila-living-stil-modern-colectia-relax-noblesse

 

MOBILA DE DINING MODERNA

Creatorii acestei colectii mobila de lux in stil modern privesc dincolo de tendinte si aparente, oprindu-se la esenta si inovand continuu pentru a oferi produse timeless, cu un farmec si o eleganta care nu se pierd in timp. Cu o experienta de peste 40 de ani in fabricarea mobilierului, producatorii acestei colectii leaga mestesugurile traditionale cu tehnologiile moderne pentru a face posibila producerea la scara larga a ceea ce in trecut era realizat manual.

 

mobila-de-dining-in-stil-modern-colectia-relax-noblesse-group

 

Piesele de mobilier din colectia Relax poarta amprenta artei artizanale, a mainilor calificate care, printr-un proces minutios si performant, au adus la viata piese care transforma spatiile interioare. Cu fiecare proiect de design interior in care sunt utilizate piese din colectia Relax se contureaza o lume noua, autentica si diferita.

 

“Interior design is making the best possible use of the available space.”

mobila-dining-in-stil-modern-colectia-relax-noblesse

 

MOBILA MODERNA PENTRU DORMITOR

Misiunea producatorilor acestei colectii mobila moderna este de a oferi idei de proiecte de design interior exclusiviste deoarece decorul nu reprezinta o combinatie de obiecte, oricat de rafinate ar fi, ci un intreg armonios care reflecta un mod personal de a trai si de a trata spatiul de locuit.

 

mobilier-dormitor-in-stil-modern-colectia-relax-noblesse

 

Fiecare produs din colectia Relax este inceputul unui proiect de avergura care uneste traditii, valori, obiecte preferate, perspective, alegeri atente si un stil unic de viata. Colectia Relax se bazeaza pe vasta experienta italiana si tot know-how-ul de fabricatie adanc radacinat in istoria italienilor.

 

Noblesse Adds Value For The Good Life!

mobila-dormitor-in-stil-modern-colectia-relax-noblesse


Vezi toate produsele: