Esti aici:

Tapet Aksu Linen DGTD1672

Colectia
Tapetul decorativ poate acoperi un perete in mai multe forme. Culori pline de viata, motive florale, straluciri subtile si iluzii optice, relief, detalii fine, pretioase, geometrii minutioase si abstracte acestea sunt tendintele actuale, iar noi ti le dezvaluim pe toate.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Tapet
Designer Nu
Tara de Origine Regatul Unit
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 1 kg
Stil Contemporan
Finisaje Nu
Culori lemn/piele Nu
Termen de Livrare 45-60 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Designers Guild - Damasco
Tapetul decorativ poate acoperi un perete in mai multe forme. Culori pline de viata, motive florale, straluciri subtile si iluzii optice, relief, detalii fine, pretioase, geometrii minutioase si abstracte acestea sunt tendintele actuale, iar noi ti le dezvaluim pe toate. Oferim proiectare design interior case, proiectare design interior apartamente, cu produse din cele mai frumoase colectii de mobilier import Italia, mobilier modern, mobilier clasic, mobilier design, mobilier vintage, mobilier industrial, mobilier de lux, mobilier exclusivist, mobilier de calitate, mobilier din lemn masiv.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter