Esti aici:

Coloana decorativa Master SMICR1252

Despre tendintele in sectorul decoratiunilor interioare putem scrie pagini intregi, in timp ce acestea se vor afla, in continuare, in procesul schimbarii. O incapere fara accesorii pare saracacioasa si lipsita de inventivitate, de aceea designerii Noblesse Interiors au ales obiecte autentice pentru orice incapere.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Vase decorative
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni L36 x 36 x 102H cm
Volum 0.18
Greutate 24 kg
Stil Contemporan
Finisaje Lemn
Culori lemn/piele Natural
Termen de Livrare 45-60 zile
Instructiuni de Ingrijire Conditii standard, conform certificatului de garantie.
Colectie Master

Coloana decorativa din lemn. Elementele din aceasta colectie sunt produse de catre artizani italieni din foi de lemn de nuc, asa numite foi de nuc “Burr”. Aceste foi sunt extrase dintr-o parte a arborelui de nuc, foarte pretioasa si delicata. Tehnica folosita este unica in industrie, lucrarea acestor foi, fiind considerata o adevarata arta, producatorii chiar se auto-intituleaza ca si un “laborator de croitorie al lemnului”. Pretul afisat este pentru produsul din imagine, acesta poate fi configurat in multiple finisaje si culori.

Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter