Esti aici:

Vas decorativ Classico LPDVDP1171

Am ales obiecte autentice de decor, potrivite pentru orice incapere. Aceasta colectie este compusa din piese lucrate manual de catre artizani italieni in portelan si cobalt, cu insertii fine de aur de 24 de carate. Descopera vase decorative si corpuri de iluminat cu design seducator ce te vor purta intr-o lume in care bunul-gust se imbina cu pasiunea pentru acele obiecte unice care fac diferenta in orice design interior. Handmade in Italy
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Vase decorative
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni Disponibil in urmatoarele dimensiuni. Va rugam specificati in lista de "Articole Favorite" dimensiunea dorita.
h. 48 x Ø 32 cm
h. 23 x Ø 15 cm
h. 35 x Ø 23 cm
Volum Nu
Greutate 1 kg
Stil Clasic
Finisaje Nu
Culori lemn/piele Nu
Termen de Livrare 30-45 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Classico
Am ales obiecte autentice de decor, potrivite pentru orice incapere. Aceasta colectie este compusa din piese lucrate manual de catre artizani italieni in portelan si cobalt, cu insertii fine de aur de 24 de carate. Descopera vase decorative si corpuri de iluminat cu design seducator ce te vor purta intr-o lume in care bunul-gust se imbina cu pasiunea pentru acele obiecte unice care fac diferenta in orice design interior. Handmade in Italy Cel mai exclusivist showroom de mobila unde gasiti o gama variata de colectii de mobilier clasic si mobilier modern, iar designerii nostri va vor consilia pentru alegerea celor mai bune solutii de design interior casa sau design interior apartament.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter