Esti aici:

 

DESPRE NOI:

Noblesse Interiors este parte din Noblesse Group International, companie multibrand din care fac parte si urmatoarele branduri: studio-ul inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, Noblesse Academy si Fusion Arts.

Add value to your lifestyle este motto-ul care defineste si leaga toate brandurile ce apartin companiei Noblesse Group International.

Noblesse Group International activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, oferind produse si servicii care aduc plus valoare stilului tau de viata.

Sediul companiei este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, datand din 1881 si construita de arhitectul Alexandru Savulescu. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de design, lifestyle si cultura din Europa.

 

VIZIUNE:

Noblesse Interiors reprezinta un concept original in lumea designului interior pe segmentul premium si luxury, un mix al celor mai frumoase colectii internationale, alaturi de servicii complete de design interior pentru realizarea proiectului tau de suflet.

“The noblest art is that of making others happy“ by P.T. Barnum

 

MISIUNE:

Specializati in proiecte rezidentiale, HoReCa, office-uri si publice, designerii Noblesse Interiors sunt, dincolo de profesionisti, creatorii unor interioare personalizate, care reflecta fidel povestea fiecarui beneficiar sau brand in parte.

Reprezentanti a celor mai importante branduri internationale, atent selectionate, Noblesse Interiors comercializeaza o gama completa de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat, textile, placari si obiecte sanitare,  caracterizate prin diversitate stilistica, originalitate si garantia unor produse premium, autentice.

Noblesse Interiors este de asemenea partenerul ideal pentru arhitecti si designeri, pe care ii ajutam prin produsele din portofoliul nostru sa implementeze cu succes proiectele lor .

 

VALORI:

Valorile in care credem ne-au ajutat de-a lungul timpului sa evoluam si sa asiguram fidelitatea clientilor nostri, devenind ceea ce suntem astazi, un brand unic, complex, care aduce plus valoare stilului de viata frumos si autentic. Acestea sunt:

  • Dedicatie: intreaga echipa pune pasiune in intelegerea si implinirea dorintelor clientilor;
  • Corectitudine: oferim cele mai potrivite solutii si ne asumam respectarea angajamentelor;
  • Respectul calitatii: produsele noastre sunt originale si realizate din materiale atent selectionate si care respecta cu stictete normele internationale de calitate si siguranta in sanatate si in utilizare;
  • Profesionalism: intreaga echipa este formata din specialisti care se dezvolta continuu pentru a raspunde dorintelor variate ale clientilor.

“Din iubire pentru oameni si pasiune pentru frumos am creat Noblesse Interiors. Orice interior in care traim este o declaratie a unui mod de viata, a trairilor si aspiratiilor, a emotiilor si valorilor proprii. De aceea, pe langa profesionalism si creativitate, ne-am rafinat un simt aparte pentru a da viata visurilor tale. Credem cu putere ca cea mai nobila arta este aceea de a-i face pe altii fericiti!“, Loredana si Silviu  Preda – fondatori NOBLESSE GROUP INTERNATIONAL.

Servicii  clienti
Abonare newsletter