Esti aici:

Aplica MAIAA782

Colectia Arte
Corpurile de iluminat completeaza ambianta creata prin mobilier, o subliniaza sau uneori vin in contrast cu aceasta, ele devenind astfel punctul de atractie al incaperii. Descopera modele semnate de cele mai mari branduri internationale.

* Campuri Obligatorii

Acest produs este disponibil intr-o varietate de finisaje si culori

Pretul afisat este pentru produsul din imagine

Pretul nu include TVA

Pret la cerere
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Aplice
Designer Dina Sarycheva
Tara de Origine Italia
Dimensiuni L167 x 30 x 12H cm
Volum 0.5
Greutate 5 kg
Stil Contemporan
Finisaje Sticla
Termen de Livrare 15-30 zile
Instructiuni de Ingrijire Conditii standard, conform certificatului de garantie.
Colectie Arte
Aplica de perete cu led si rama rosie. Produsele din marca aceasta, incorporeaza trei colectii diferite, fiecare creata special cu diferite caracteristici. Toate creatiile vin din experienta producatorilor, de peste 30 de ani, numiti si “Mestesugari ai luminii”. Pretul afisat este pentru produsul din imagine, acesta poate fi configurat in mai multe finisaje si culori. Cel mai exclusivist showroom de mobila unde gasiti o gama variata de colectii de mobilier clasic si mobilier modern, iar designerii nostri va vor consilia pentru alegerea celor mai bune solutii de design interior casa sau design interior apartament.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter