Esti aici:

Aplica MIAID1640

Corpurile de iluminat completeaza ambianta creata prin mobilier, o subliniaza sau uneori vin in contrast cu aceasta, ele devenind astfel punctul de atractie al incaperii. Descopera modele semnate de cele mai mari branduri internationale.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Aplice
Designer Dina Sarycheva
Tara de Origine Italia
Dimensiuni L22 x 16 x 29H cm
Volum 0.2
Greutate 3 kg
Stil Clasic
Finisaje Textil
Culori lemn/piele Beige
Termen de Livrare 15-30 zile
Instructiuni de Ingrijire Conditii standard, conform certificatului de garantie.
Colectie Impero-Deco
Aplica de perete cu abajur din textil si cristale decorative Swarovski. Produsele din marca aceasta, incorporeaza trei colectii diferite, fiecare creata special cu diferite caracteristici. Toate creatiile vin din experienta producatorilor, de peste 30 de ani, numiti si “Mestesugari ai luminii”. Pretul afisat este pentru produsul din imagine, acesta poate fi configurat in mai multe finisaje si este disponibil si in varianta cu cristale normale. Cel mai complex showroom de mobilier, cu o gama variata de mobilier dining, mobilier living, mobilier dormitor, mobilier bucatarie, import italia si consultanta in design interior pentru amenajari interioare casa, amenajari interioare apartament, amenajari interioare penthouse-uri.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter