Esti aici:

Lampa SMIVR1248

Corpurile de iluminat completeaza ambianta creata prin mobilier, o subliniaza sau uneori vin in contrast cu aceasta, ele devenind astfel punctul de atractie al incaperii. Descopera modele semnate de cele mai mari branduri internationale.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Veioze si lampi de birou
Designer -
Tara de Origine Italia
Dimensiuni L27 x 27 x 80H cm
Volum 0.08
Greutate 8 kg
Stil Contemporan
Finisaje Lemn
Culori lemn/piele Rose Wood
Termen de Livrare 45-60 zile
Instructiuni de Ingrijire Conditii standard, conform certificatului de garantie.
Colectie Rodrigo
Lampa de masa cu lemn masiv turnat in interior, top si baza din lemn masiv, finisaj wenge. Elementele din aceasta colectie sunt produse de catre artizani italieni din foi de lemn de nuc, asa numite foi de nuc “Burr”. Aceste foi sunt extrase dintr-o parte a arborelui de nuc, foarte pretioasa si delicata. Tehnica folosita este unica in industrie, lucrarea acestor foi, fiind considerata o adevarata arta, producatorii chiar se auto-intituleaza ca si un “laborator de croitorie al lemnului”. Cel mai exclusivist showroom de mobila unde gasiti o gama variata de colectii de mobilier clasic si mobilier modern, iar designerii nostri va vor consilia pentru alegerea celor mai bune solutii de design interior casa sau design interior apartament.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter