Esti aici:

Canapea Dorothy SMLCD1811

Mobilierul contemporan se adreseaza celor care iubesc culorile pastelate sau neutre, formele simple, drepte cu unele accente indraznete.

* Campuri Obligatorii

Acest produs este disponibil intr-o varietate de finisaje si culori

Pretul afisat este pentru produsul din imagine

Pretul nu include TVA

Pret la cerere
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Canapele
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni L240 x 100 x 84H cm
Volum 2.29
Greutate 120 kg
Stil Contemporan
Culori lemn/piele Rose Wood
Termen de Livrare 45-60 zile
Instructiuni de Ingrijire Conditii standard, conform certificatului de garantie.
Colectie Master
Canapea cu cadru din lemn, sezut si spatar din textil, cu huse detasabile, margini imbracate in piele de vaca, brate din otel inoxidabil in finisaj bronze. Elementele din aceasta colectie sunt produse de catre artizani italieni din foi de lemn de nuc, asa numite foi de nuc “Burr”. Aceste foi sunt extrase dintr-o parte a arborelui de nuc, foarte pretioasa si delicata. Tehnica folosita este unica in industrie, lucrarea acestor foi, fiind considerata o adevarata arta, producatorii chiar se auto-intituleaza ca si un “laborator de croitorie al lemnului”. Pretul afisat este pentru produsul din imagine, acesta poate fi configurat in multiple finisaje si culori, textil sau piele.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter