Esti aici:

Dormeuse Orleans GHDCCV720

Mobilierul pentru copii este bine structurat, modular si ergonomic pentru a acoperi nevoia de spatiu a celor mici. Noblesse Interiors va asigura consilierea in alegerea celor mai frumoase si inedite piese de mobilier pentru micutii dumneavoastra!
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Dormeuse
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 12 kg
Stil Clasic
Finisaje Nu
Termen de Livrare 60-90 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Orleans
Mobilierul pentru copii este bine structurat, modular si ergonomic pentru a acoperi nevoia de spatiu a celor mici. Noblesse Interiors va asigura consilierea in alegerea celor mai frumoase si inedite piese de mobilier pentru micutii dumneavoastra! Cel mai exclusivist showroom de mobila unde gasiti o gama variata de colectii de mobilier clasic si mobilier modern, iar designerii nostri va vor consilia pentru alegerea celor mai bune solutii de design interior casa sau design interior apartament.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter