Esti aici:

Mozaic LIPMAC829

Noblesse Interiors prezinta o gama completa de placari in stil clasic şi modern. Parchetul, gresia, marmura, mozaicul sau travertinul au depasit stadiul de simple materiale utilizate pentru placari si sunt adevarate opere de arta lucrate cu maiestrie care imbraca atat peretii cat si podelele locuintelor. Trendul actual impune combinatii ale acestora pentru realizarea de interioare unice, elegante si rafinate.

* Campuri Obligatorii

Acest produs este disponibil intr-o varietate de finisaje si culori

Pretul afisat este pentru produsul din imagine

Pretul nu include TVA

Pret la cerere
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Mozaic
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 0 kg
Stil Clasic
Finisaje Nu
Termen de Livrare 60-90 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Artistic Collection
Noblesse Interiors prezinta o gama completa de placari in stil clasic şi modern. Parchetul, gresia, marmura, mozaicul sau travertinul au depasit stadiul de simple materiale utilizate pentru placari si sunt adevarate opere de arta lucrate cu maiestrie care imbraca atat peretii cat si podelele locuintelor. Trendul actual impune combinatii ale acestora pentru realizarea de interioare unice, elegante si rafinate. Cel mai complex showroom de mobilier, cu o gama variata de mobilier dining, mobilier living, mobilier dormitor, mobilier bucatarie, import italia si consultanta in design interior pentru amenajari interioare casa, amenajari interioare apartament, amenajari interioare penthouse-uri.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter