Esti aici:

Mozaic LIPMAC838

Noblesse Interiors prezinta o gama completa de placari in stil clasic şi modern. Parchetul, gresia, marmura, mozaicul sau travertinul au depasit stadiul de simple materiale utilizate pentru placari si sunt adevarate opere de arta lucrate cu maiestrie care imbraca atat peretii cat si podelele locuintelor. Trendul actual impune combinatii ale acestora pentru realizarea de interioare unice, elegante si rafinate.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Mozaic
Designer Nu
Tara de Origine Italia
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 0.1 kg
Stil Clasic
Finisaje Nu
Culori lemn/piele Nu
Termen de Livrare 30-45 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Artistic Collection
Noblesse Interiors prezinta o gama completa de placari in stil clasic şi modern. Parchetul, gresia, marmura, mozaicul sau travertinul au depasit stadiul de simple materiale utilizate pentru placari si sunt adevarate opere de arta lucrate cu maiestrie care imbraca atat peretii cat si podelele locuintelor. Trendul actual impune combinatii ale acestora pentru realizarea de interioare unice, elegante si rafinate. Cel mai exclusivist showroom de mobila unde gasiti o gama variata de colectii de mobilier clasic si mobilier modern, iar designerii nostri va vor consilia pentru alegerea celor mai bune solutii de design interior casa sau design interior apartament.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter