Fotoliu Eden

Cod Produs: 009
Categorie produs: Seturi canapele si fotolii
Tip produs: Fotolii
Stil: Contemporan > Luxury
Colectie: Gold Confort
Termen de livrare: 45-60 calendaristice
Lungime: 91 cm Latime: 90 cm Inaltime: 89 cm

Descriere:

Fotoliul Eden reprezintă o piesă de mobilier distinctivă, ce aduce un amestec rafinat de eleganță și confort în orice încăpere. Cu un design contemporan și linii curate, acest fotoliu se integrează armonios în diverse scheme de design interior.

Tapiteria selectată pentru fotoliul Eden adaugă un element de lux și plăcere tactile, evidențiind atenția la detalii. Materialele de calitate superioară conferă durabilitate și rezistență, asigurând o experiență de relaxare de lungă durată.

Forma ergonomică și spațiul generos de așezare fac din fotoliul Eden o alegere potrivită pentru momente de odihnă personală sau socializare. Designul său bine ponderat și atenția acordată confortului transformă acest fotoliu într-o piesă de mobilier versatilă, ce poate fi integrată în diverse contexte.

Picioarele bine conturate contribuie la stabilitatea și eleganța generală a fotoliului Eden. Disponibil într-o paletă variată de culori și finisaje, acest fotoliu poate fi adaptat cu ușurință la preferințele individuale și la estetica fiecărui spațiu.

Textil GC
Art. 6134Art. 6138Art. 6136Art. 6132Art. 6137Art. 6141Art. 6140Art. 6142Art. 6139Art. 6133
Produs original

Produs original

Calitate garantata

Calitate garantata

Finisaj de top

Materiale de top

Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Consultanta gratuita

Consultanta gratuita

 Montaj la cerere

Montaj la cerere

Servicii postvanzare

Service postvanzare

Livrare internationala

Livrare internationala

Din colectie: