Scaun Scilla

Cod Produs: 078
Categorie produs: Dining
Tip produs: Scaune
Stil: Clasic > Neoclasic
Colectie: Gold Confort
Termen de livrare: 45-60 calendaristice
Lungime: 76 cm Latime: 92 cm Inaltime: 99 cm

Descriere:

Scaunul Scilla reprezintă o alegere contemporană și elegantă pentru cei care apreciază designul modern și confortul. Cu linii fluide și un aspect sofisticat, acest scaun adaugă un element distinctiv în orice încăpere.

Conceput pentru a oferi un suport ergonomic și o experiență plăcută în timpul șederii, scaunul Scilla impresionează prin forma sa atrăgătoare și atenția la detalii. Materialele de înaltă calitate și construcția solidă evidențiază angajamentul pentru durabilitate și estetică rafinată.

Detaliile fine, precum cusăturile precise și finisajele impecabile, contribuie la aspectul elegant al scaunului Scilla. Tapiteria moale și plăcută la atingere adaugă un nivel suplimentar de confort și completează estetica generală a scaunului.

Versatilitatea scaunului Scilla îl face potrivit pentru diverse spații, de la birou la living sau oricare altă încăpere. Disponibil într-o gamă variată de culori, acest scaun poate fi personalizat pentru a se potrivi cu orice decor, aducând un aer modern și atrăgător în spațiul în care este plasat.

Textil GC
Art. 6132Art. 6133Art. 6134Art. 6138Art. 6139Art. 6137Art. 6136
Produs original

Produs original

Calitate garantata

Calitate garantata

Finisaj de top

Materiale de top

Garantie 2 ani

Garantie 2 ani

Consultanta gratuita

Consultanta gratuita

 Montaj la cerere

Montaj la cerere

Servicii postvanzare

Service postvanzare

Livrare internationala

Livrare internationala

Din colectie: