Esti aici:

Scaun Concord CHBRS2316

Scaunele in stil contemporan au fost create pentru a intruni doua aspecte importante: designul in tendinte si confortul. Aceste piese se pot incadra foarte usor in orice ambient, rezidential sau zone comerciale: cafenea, restaurant, bar sau hotel.
Pret la cerere
Doresti mai multe detalii despre produs? Completeaza cele doua campuri de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.
Produs Scaune
Designer Yonoh
Tara de Origine
Dimensiuni Nu
Volum Nu
Greutate 3 kg
Stil Contemporan
Finisaje Lemn
Culori lemn/piele Nu
Termen de Livrare 30-45 zile
Instructiuni de Ingrijire Nu
Colectie Concord
Scaunele in stil contemporan au fost create pentru a intruni doua aspecte importante: designul in tendinte si confortul. Aceste piese se pot incadra foarte usor in orice ambient, rezidential sau zone comerciale: cafenea, restaurant, bar sau hotel. Cel mai complex showroom de mobilier, cu o gama variata de mobilier dining, mobilier living, mobilier dormitor, mobilier bucatarie, import italia si consultanta in design interior pentru amenajari interioare casa, amenajari interioare apartament, amenajari interioare penthouse-uri.
Garantam ca acest produs este authentic si Noblesse Interiors este direct reprezentant al producatorului.
Produs in UE
Inscrie-te ca membru Noblesse Interiors si ai acces la preturi, oferte speciale si ultimele tendinte in materie de design interior.
Viziteaza showroom-ul nostru, un spatiu unic in Europa de Sud-Est si designerii nostri te vor consilia in orice stadiu al proiectului tau.
Servicii  clienti
Abonare newsletter