NoblesseInteriors | Colectia Aura

Aura


Aura se numara printre cele mai admirate colectii de mobilier in stil contemporan gratie designului elegant prin care confera interioarelor moderne acel stil rafinat. Producatorii acestei colectii lucreaza de peste 40 de ani cu designeri celebri pentru ca visurile clientilor sa devina realitate.


Dining
Dormitoare
Living
Mobilier complementar
Seturi canapele si fotolii
ToateOne column layout

MOBILA DE LUX IN STIL CONTEMPORAN

Aura se numara printre cele mai admirate colectii de mobilier in stil contemporan gratie designului elegant prin care confera interioarelor moderne acel stil rafinat. Producatorii acestei colectii lucreaza de peste 40 de ani cu designeri celebri pentru ca visurile clientilor sa devina realitate.

Obiectivul care a stat la baza crearii acestei colectii consta in oferirea celor mai bune solutii de mobilare ale caselor, indiferent ca este vorba despre amenajare dormitor, amenajare living, amenajare dining sau birou.

 

 

AURA COLLECTION – DESIGN EXPRESIV

Frumusetea pieselor de mobilier din colectia Aura contribuie la crearea unor interioare distincte si fermecatoare, deopotriva confortabile si practice. Maiestria producatorilor italieni este de neegalat: imbina traditia italiana de fabricare a pieselor de mobilier de lunga durata cu tehnologiile moderne pentru a da nastere unor piese unice in stil contemporan, pornind de la un material natural si pretios: lemnul.

 

mobilier-tv-modern-colectia-Aura-Noblesse
ifestyle-woman-Noblesse-Group
mobila-moderna-living-Aura-Noblesse-Grou

 

Colectia Aura se prezinta intr-o combinatie fascinanta de finisaje, materiale si forme care ii asigura originalitate si care imbogatesc si infrumuseteaza interioarele prin designul rafinat. La baza executarii lor stau esente de lemn precum artar sau lemn de trandafir sculptat pentru a oferi suprafetelor o frumusete aparte si un aspect distinctiv, tipic mobilierului de lux.

 

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.” 

 

mobila-dining-colectia-Aura-Noblesse

 

Prin calitatea inalta a materialelor din care sunt realizate piesele de mobilier din colectia Aura se asigura obtinerea unor interioare sofisticate si deosebit de confortabile, cu un aer de noblete.

 

“Interior design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

Donna Karan

mobilier-dining-contemporan-colectia-Aura
set-de-dining-colectia-Aura-Noblesse-Group
mobila-stil-contemporan-colectia-Aura-Noblesse

 

COLECTIE DE TOP MADE IN ITALY

Mobilierul italian este cunoscut la scara larga si recunoscut international ca fiind cel mai fin mobilier din lume, iar colectia Aura si-a castigat aprecierea clientilor prin aceasta valoare. Designul fermecator al pieselor este completat de rezistenta in timp si de functionalitate.

 

mobila-pentru-birou-Aura-Noblesse-Group

 

Mobilierul rafinat din colectia Aura transcede designul obisnuit prin complexitate, forme frumos sculptate si finisaje uimitoare. In acelasi timp, piesele acestei colectii sunt adaptate perfect utilizarii zilnice, indiferent de spatiu. Menirea lor este sa asigure interioarelor frumusete si confort la superlativ.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

mobila-dormitor-Colectia-Aura-Noblesse-Group
mobila-de-dormitor-Aura-Noblesse-Group
mobilier-pentru-dormitor-colectia-Aura-Noblesse
mobila-colectia-Aura-Noblesse-Group
mobila-de-dormitor-Aura-Noblesse