NoblesseInteriors | Colectia New Classico

New Classico


Creatorii acestei colectii produc mobila de peste 50 de ani cu aceeasi pasiune si daruire cu care au pornit la drum in urma cu mai bine de jumatate de secol. Colectia New Classico este o poveste despre pasiune si oameni, despre design si arta artizanatului, care a adus recunoastere internationala acestui brand.


Mobilier complementar
ToateMOBILA DE LUX ITALIANA

Creatorii acestei colectii produc mobila de peste 50 de ani cu aceeasi pasiune si daruire cu care au pornit la drum in urma cu mai bine de jumatate de secol. Colectia New Classico este o poveste despre pasiune si oameni, despre design si arta artizanatului, care a adus recunoastere internationala acestui brand.

Colectia raspunde unei noi provocari, si anume aceea de a excela in sectorul mobilierului de interior si de a satisface gusturile unei noi generatii. Articolele acestei colectii reflecta valorile brandului precum pasiune si perseverenta, calitate stilistica si perfectiune a detaliilor, calitati prin care isi pastreaza radacinile stilului italian inconfundabil, dar cu privirea catre viitor prin folosirea de noi tehnologii si oferirea de solutii inovatoare.

 

 

ARTA, STIL SI DESIGN “MADE IN ITALY”

Arta mestesugului este o resursa unica si de neinlocuit, o bogatie atemporala. La acest capitol italienii exceleaza, iar maiestria lor se reflecta in aceste piese unice, cu incrustari fine, decoratiuni rafinate si aplicari manuale. Fiecare mester este un maestru al traditiei italiene si fiecare colectie si piesa in parte este unica si irepetabila. Producatorii acestei colectii beneficiaza de acest patrimoniu incredibil, impreuna cu tehnici moderne si avangardiste de prelucrare a materialelor. Traditia si inovatia se imbina in aceasta colectie ca intr-un joc subtil. Arta, stil si design intr-o sincronie perfecta.

 

mobilier-living-colectia-newclassico-noblesse
mobila-de-living-moderna-colectia-newclassico-noblesse
mobila-moderna-de-living-colectia-new-classico-noblesse-group
mobila-living-moderna-colectia-new-classico-noblesse-group

 

SEMNATURA CALITATII

O colectie care atinge perfectiunea nu poate incepe decat prin alegerea atenta a materialelor: esente pretioase de lemn, prelucrate si sculptate cu maiestrie. Calitatea materiiilor prime si experienta bogata a celor care produc fiecare element in parte garanteaza functionalitatea si durabilitatea produselor din colectia New Classico. Finisajele sunt realizate doar cu vopsele ecologice certificate de producatori, deoarece un mediu de viata sanatos este una dintre valorile promovate de producatorii colectiei. Fiecare piesa de mobilier poarta sigla companiei, ca un criteriu de recunoastere, dar care reprezinta totodata si o garantie a autenticului “Made in Italy”.

 

mobilier-dining-colectia-newclassico-noblesse
mobila-de-dining-moderna-colectia-newclassic
mobila-dining-moderna-newclassico-noblesse
mobila-de-dining-colectia-newclassico-noblesse

 

NEW CLASSICO – INSPIRATIE DIN DESIGNUL ANILOR ’50

Colectia New Classico este inspirata de designul si atmosfera anilor ’50 care se remarca prin formele rotunjite, captuselile si tesaturile in culori calde, catarame si broderii de alama si multe alte detalii care caracterizau colectiile Broadway. Revitalizarea designului acelor vremuri este realizata prin captuseli din piele matlasata si o nou interpretare a liniilor clasice, pentru a scoate in evidenta caracteristici noi, fine, neobisnuite.

Colectia New Classico este despre un design versatil insotit de grija minutioasa pentru detalii si manopera artizanala toscana, ce face legatura intre trecut si o contemporaneitate functionala, stilata si calda.

 

Noblesse Adds Value for the Good Life!

mobila-dormitor-colectia-NewClassico-noblesse
mobila-de-dormitor-moderna-colectia-newclassico-noblesse
mobila-de-dormitor-moderna-newclassico-noblesse-group
mobila-de-dormitor-moderna-newclassico-noblesse
lifestyle-woman-noblesse-group


Vezi toate produsele: