Mozaicul din piatra in designul interior

  • Distribuie:
Mozaicul din piatra in designul interior

One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout

Placile de mozaic din piatra sunt produse care se folosesc de foarte mult timp in constructii. Acestea sunt materiale puternice si rezistente. Foarte multi dintre noi alegem mozaicul din piatra in amenajarea bucatariei sau amenajarea baii, dar, cu ajutorul unui designer de interior mozaicul din piatra se poate folosi si in living sau in hol. Designerii de interior pot lucra foarte usor cu placile de mozaic, deoarece acestea se pot lustrui cu lejeritate si se pot adapta cu cea main mare usurinta la orice design.

WE ARE MOSAICS. PIECES OF LIGHT, LOVE, HISTORY, STARS… GLUED TOGETHER WITH MAGIC AND MUSIC AND WORDS. ANITA KRIZZAN

Mozaicul din piatra ofera un aspect unic si poate face ca orice incapere sa aiba un aspect unic. Fiecare placa de mozaic este unica si are o poveste aparte a modului in care s-a obtinut. Aceasta are caracteristici tehnice si estetice care o fac sa fie unica, glazurile pretioase si argilele sunt unite intre ele prin presare uscata.Mozaicul din piatra este rezistent la socuri si la inghet si reprezinta o solutie ideala pentru pardoseli si pereti. Placile de mozaic din piatra sunt o noua tendinta in designul interior. Acestea se potrivesc in combinatii cromatice interminabile si reusesc sa ofere o ambianta moderna si extravaganta.

Utilizarea mozaicului de piatra in designul interior

Putem avea parte de o ambianta perfecta daca vom gasi placile de mozaic de piatra potrivite care ne vor transforma casa intr-un spatiu cu adevarat unic.Mozaicul din piatra naturala emana eleganta si rafinament. Rezistenta mozaicului din piatra este una care nu poate fi pusa sub semnul intrebarii. Fiind un material natural degaja o energie aparte care lasa placut amprenta asupra intregii locuinte.

Tipuri de piatra din care se poate realiza mozaicul
Mozaicul se poate realiza din mai multe tipuri de piatra naturala. Printre cele mai des utilizate tipuri de piatra putem enumera:
Marmura
Granit
Travertin onix
Pietre de rau
Mozaicul se poate monta bucata cu bucata dar cu ajutorul tehnologiei din prezent tot mai multe din structurile mozaicate vin fixate pe plase iar asta inseamna un montaj rapid si de o calitate mai buna.
Tipuri de mozaic in functie de finisaje
Din punct de vedere al finisajelor, mozaicurile pot fi impartite in mai multe tipuri. Acestea sunt:
Polisate
Scapitate
Antichizate
Mozaicul de piatra travertine
Mozaicul de piatra travertine este potrivit pentru spatiile inchise deoarece are culori calde, relaxante. Acesta se poate potrivi atat in baie cat in designul bucatariei. Un alt mare beneficiu pe care mozaicul de piatra travertine il ofera este ca se poate inlocui cu cea mai mare usurinta in momentul in care o parte din el este deteriorat.

Descopera cum poti avea parte de locuinta mult visata cu Noblesse Interiors

La Noblesse Interiors vei gasi cele mai calitative mozaicuri din piatra care sa se poata integra de minune in designul locuintei noastre. Cu siguranta vei reusi sa ai parte de un design atent elaborat daca apelezi la o echipa de specialisti.