Informatiile importante despre mozaicul din sticla

  • Distribuie:
Informatiile importante despre mozaicul din sticla

One column layout One column layout

Mozaicul este cunoscut ca fiind una dintre cele mai vechi forme de arta din lume dar si cea mai veche modalitate de placare cu placi ceramice. De aproape 5000 de ani mozaicul face parte din designul caselor. Calitatile mozaicului sunt cunoscute in toate colturile lumii. Mai ales ca acesta este un produs versatil si durabil.

“You don’t have to be ‘a creative’ to be creative.” – Drory Ben-Menachem

Mozaicul din sticla – caracteristici 

Piesele mozaicului din sticla sunt disponibile in orice dimensiune si forma. Placile din sticla sunt rezistente in fata petelor si a mucegaiului. In plus, acestea mai sunt rezistente si la deteriorari chimice si nu sunt poroase. Mozaicul din sticla se poate curata cu usurinta cu ajutorul unei carpe umede sau cu apa calda.
Avantajele folosirii mozaicului din sticla
Mozaicul din sticla se poate folosi pentru a se crea diferite combinatii coloristice. Designerii si arhitectii de interior aleg sa foloseasca acest produs pentru a aduce mai multa frumusete si unicitate locului. Mozaicul din sticla se potriveste  pentru toate tipurile de suprafete deoarece are diverse grade de transparenta, texturi si culori.Atunci cand vine vorba de amenajari interioare speciale, designerii de interior aleg sa utilizeze mozaicul din sticla deoarece ofera cel mai bine acea ambianta creativa si interesanta de care avem nevoie in locuinta noastra.
Cum se monteaza mozaicul din sticla
Mozaicul din sticla se poate aplica pe o suprafata perfect neteda si curata. Ca acest tip de mozaic sa poata fi aplicat cu succes este necesar un adeziv flexibil de culoare alba si chit pentru rosturi.Adezivul de culoare alba este perfect pentru placile de mozaic din sticla deoarece nu ii schimba sub nicio forma aspectul estetic.

 “Good design is obvious. Great design is transparent.” –Joe Sparano

Avantajele mozaicului din sticla

Cel mai mare avantaj al mozaicului din sticla este designul. Avem posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de culori si modele astfel incat sa ne putem crea cu succes designul mult dorit.
Luminozitatea este un alt mare avantaj al mozaicului din sticla. Chiar si placile de sticla cele mai intunecate tind sa reflecte lumina. Datorita acestui aspect, piesele de mozaic din sticla par sa straluceasca intr-un mod aparte in care alte materiale nu pot.
Durabilitatea este un alt motiv pentru care ar trebui sa alegem mozaicul din sticla. Dalele din sticla sunt durabile si rezistente si ne vom putea bucura de ele o perioada cat mai mare de timp.
Placile de mozaic din sticla au o rezistenta impresionanta la inghet si sunt impermeabile la lichide si la vapori.

O gama cat mai variata de modele de mozaic din sticla

Noblesse Interiors ne pune la dispozitie o gama cat mai variata de modele de mozaic din sticla. Colectiile acestora includ placi de mozaic din sticla atat pentru interior cat si pentru exterior. Placile irizante pe care le vom gasi disponibile prezinta un joc impresionant de lumini si culori care se schimba odata cu modificarea unghiului de vedere.
Echipa Noblesse ne poate ajuta in realizarea unui design impresionant
Placile de mozaic din sticla au nevoie de o atentie deosebita. Designerii Noblesse ne pot ajuta sa alegem cele mai potrivite placi de mozaic din sticla astfel incat sa avem parte de un design complex.