Ghid pentru alegerea mozaicului din piatra naturala

  • Distribuie:
Ghid pentru alegerea mozaicului din piatra naturala

One column layout One column layout

Mozaicul este un ornament realizat din mai multe piese de mici dimensiuni din ceramica, sticla sau din piatra. In marea majoritate a cazurilor piese au o forma dreptunghiulara. Mozaicul a inceput sa fie folosit pentru decorarea suprafetelor de foarte mult timp. Acesta a fost folosit atat in Grecia antica cat si in Roma pentru a se crea desene pe peretii templelor.Mozaicul mai este perfect si pentru decorarea interioara, mai exact in locurile care au un nivel ridicat de umezeala.

“We shape our homes and then our homes shape us.” – Winston Churchill

Caracteristicile mozaicului din piatra naturala

Mozaicul din piatra naturala este o modalitate excelenta prin care putem obtine in locuinta noastra aspectul natural pe care il dorim. Mozaicurile din dale de piatra sunt perfecte pentru bucatarii si pot transforma in totalitate aspectul final al locuintei.
Placile de mozaic din piatra naturala reprezinta o modalitate perfecta prin care putem adauga mai multa profunzime locuintei noastre. Acestea sunt usor de intretinut si de curatat. Sunt rezistente la pete si sunt foarte durabile. 
Gama variata a placilor de mozaic din piatra naturala ne va ajuta sa facem cea mai buna alegere care sa corespunda in totalitate cu dorintele noastre.
Mozaicul din piatra naturala  – versatil si diversificat
Placile de mozaic din piatra sunt disponibile in diverse culori, modele, texturi si forme. Toate aceste placi sunt versatile iar asta inseamna ca le putem personaliza cu usurinta astfel incat sa se potrivesca de minune cu stilul de design interior ales. Mozaicul din piatra se poate folosi cu incredere atunci cand ne dorim sa adaugam un plus de extravaganta designului interior. Putem alege dintr-o gama complexa de placi de diferite forme pentru a crea modele interesante in zona pe care dorim sa o amenajam.

“The role of the designer is that of a good, thoughtful host anticipating the needs of his guests.” –Charles Eames

Gasirea locului potrivit pentru placile de mozaic din piatra naturala

Baile si dusurile sunt locurile ideale in care putem opta pentru un design aparte. Placile de mozaic sunt singurele care pot insufleti baia si care pot crea o ambianta luxoasa. Un alt loc in care putem avea parte de un design complex cu ajutorul placilor de mozaic din piatra este bucataria. Ne putem juca cu mozaicul astfel incat sa creem un design interesant. Putem alege placarea cu mozaic doar in zonele principale de gatit sau doar pentru portiunea din jurul chiuvetei.
Intretinerea placilor de mozaic din piatra este un factor important
In momentul in care ne gandim sa optam pentru un mozaic din piatra trebuie sa luam in calcul intretinerea acestuia. Odata instalate, placile de mozaic din piatra sunt foarte usor de intretinut. Acestea au finisaje lucioase sau satinate care necesita pur si simplu stergerea cu o carpa din microfibra pentru a le pastra mai bine aspectul estetic.
Mozaicul din piatra – o optiune perfecta pentru locuinta noastra
Atunci cand ne dorim o locuinta perfecta trebuie sa facem cele mai bune alegeri. Indiferent de dimensiunea locuintei noastre, mozaicul poate fi o alegere perfecta atat pentru baie cat si pentru bucatarie. Placile de mozaic din piatra sunt cu siguranta o alegere perfecta pentru orice locuinta.