Ce este granitul si la ce se foloseste in designul interior

  • Distribuie:
Ce este granitul si la ce se foloseste in designul interior

One column layout

Piatra naturala este cea mai eleganta solutie pentru a crea un design interior atractiv. Acest material se va pastra mereu in tendinte si poate fi inclus in proiecte de amenajari interioare indraznete asa cum ar fi construirea unui semineu, a unui blat de bucatarie sau pentru placarea peretilor sau a podelelor.Din cele mai vechi timpuri granitul a fost unul dintre materialele preferate de constructorii din intreaga lume. Granitul a fost utilizat pentru construirea coloanelor, monumentelor, ornamentelor si a pieselor de mobilier atat in Egipt cat si in Grecia. Acesta mai era utilizat si pentru placarea sau pavarea strazilor, aleilor sau a spatiilor publice.

I like an interior that defies labeling. I don t really want someone to walk into a room and know that I did it. BUNNY WILLIAMS

Caracteristicile granitului

Granitul este o piatra naturala dura si densa. Acesta are o durabilitate iesita din comun si rezista la uzura.  Suprafata poroasa a acestuia il face sa fie rezistent la toti factorii externi care actioneaza asupra lui.Varietatea de culori a granitului il face sa fie perfect pentru orice design de interior. Acesta este cu siguranta o alegere perfecta pentru blatul de bucatarie.Intretinerea granitului se realizeaza foarte usor iar suprafata poate fi curatata foarte usor cu ajutorul unei lavete moale si cu apa calduta. 

De ce sa alegem granitul in amenajari interioare?

Granitul este rezistent la uzura si la temperaturi extreme. Il putem utiliza cu succes in bucatarie deoarece se prezinta cu bine in fata traficului ridicat dar si in fata diferentelor de temperatura.Granitul este o piatra naturala care va oferi o eleganta aparte fiecarui spatiu. Stilul sau unic dar si modelele iesite din comun ne vor oferi o ambianta aparte incaperii. Slefuirea granitului dupa ce acesta este extras ii va conferi o frumusete incredibila.Folosirea granitului in designul locuintei este o investitie pe termen lung.  Granitul este un material rezistent si va fi intotdeuna apreciat atat pentru calitatile sale cat si pentru frumuseteta sa aparte.
Utilizarea granitului in amenajarile interioare
Realizarea blaturilor in bucatarie si baie se realizeaza cu ajutorul unor tehnologii moderne care reusesc sa taie granitul in placi foarte subtiri. Rezistenta sa si durabilitatea il face sa fie ideal atat pentru bucatarie cat si pentru baie.Obiectele si accesoriile functionale si decorative asa cum ar fi chiuveta sau lavoarul din granit, o vaza din granit care se poate amplasa in living sau o masa din granit ne vor ajuta sa  transformam complet camera de dinining.In amenajarile interioare pe care le realizam in casele sau in apartamentele noastre putem utiliza granitul cu succes la glafuri interioare pentru ferestre, trepte si  contratrepte scari interioare, placarea peretilor cu granit sau pardoseli.

A room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy. JUAN MONTOYA

Noblesse Interiors este alegere ideala pentru un design atent elaborat

Noblesse Interiors te poate ajuta in orice moment sa ai parte de o locuinta perfecta. Amenajarea interioara este complexa si minutioasa si trebuie sa faci de fiecare data cele mai bune alegeri.

Cuvinte cheie: