Cum integram lemnul masiv in designul interior

  • Distribuie:
Cum integram lemnul masiv in designul interior

One column layout

Lemnul masiv are o personalitate unica si isi face simtita prezenta intr-un mod aparte. Acesta ofera o atmosfera calda. Lemnul este atat de iubit in designul interior deoarece poate oferi un design rustic atunci cand este folosit in mod corect. Lemnul masiv poate transforma orice locuinta intr-un spatiu atractiv si confortabil. 

The best rooms have something to say about the people who live in them. David Hicks

Caracteristicile lemnului masiv

Lemnul masiv este materialul de baza pentru realizarea obiectelor de mobilier inca din cele mai vechi timpuri. Cu o intretinere corespunzatoare, lemnul masiv se poate pastra in stare perfecta o perioada cat mai mare de timp.Piesele de mobilier realizate din lemn masiv nu se vor demoda niciodata. Cea mai importanta caracteristica a lemnului masiv este calitatea si rezistenta.  Putem avea parte cu cea mai mare usurinta de un design calduros si totodata primitor. 

Este rezistent in timp si usor de reconditionat
Lemnul masiv este apreciat datorita rezistentei de care da dovada. Piesele de mobilier realizate din lemn masiv dau dovada de rezistenta si de un design perfect. Acesta este un produs calitativ de care ne putem bucura o perioada cat mai mare de timp. Daca este intretinut corespunzator atunci isi va pastra forma si culoarea perfecta.  Reconditionarea se poate realiza cu cea mai mare usurinta. Durabilitatea acestui material este cea care il face sa fie cea mai buna solutie pentru persoanele care vor sa aiba un design calitativ si natural.
Ofera intimitate si un stil aparte
Alegerea pieselor de mobilier trebuie sa fie facuta in functie de calitatea lor dar si de designul acestora. Cu totii ne dorim sa ne simtim bine in locuinta noastra. Prin alegerea pieselor de mobilier realizate din lemn masiv vom avea parte de comoditate si intimitate, mai ales ca reusesc sa transmita sentimentul de acasa. Pe langa toate astea ofera un rafinament si o personalitate aparte.
Rezista foarte bine la greutate
Un alt mare avantaj al lemnului masiv este ca rezista foarte bine la greutate. Daca ne vom dori in living o biblioteca din lemn masiv nu trebuie sa ne ingrijoram cu privire la rezistenta rafturilor. Echipa de designeri interiori Noblesse Group ne va ajuta de fiecare data sa avem parte de o locuinta amenajata in functie de dorintele noastre. Gama de piese de mobilier puse la dipozitie de acestia va reusi sa ne ofere cele mai bune amenajari interioare.
Este usor de personalizat
Gusturile pot diferi de la o persoana la alta dar trebuie sa stim atunci cand vine vorba de lemnul masiv ca ar trebui sa se regaseasca in orice locuinta. Lemnul masiv ofera calitate si rezistenta iar designul acestuia poate fi realizat in functie de preferintele noastre.

Noblesse Interiors ne ajuta cu cele mai creative proiecte de amenajari interioare

Poti avea incredere ca Noblesse Interiors te va ajuta oricand sa ai parte de locuinta la care visezi. Echipa de specialisti este mereu atenta la dorintele tale si iti va oferi de fiecare data un rezultat care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Serious is a word that should be entirely avoided when it comes to decorations. Kathryn Ireland